Какво искат жените преди да правят секс с ново гадже

Всички сме чували правилото за третата среща или че именно тогава жената и мъжът правят секс. Изглежда обаче има нова мода сред необвързаните дами, която може би ще разочарова много от представителите на силния пол. Новото правило включва пет срещи – точно толкова трябва да минат, за да реши жената да прави секс с нов партньор.

Според ново проучване, в което участвали 2000 души, средностатистическата жена се нуждае от четири срещи, за да прецени „годността“ на потенциалното ново гадже. По време на тези срещи дамата отговаря на десет критерия за мъж като: „Достатъчно надежден ли е той“, „Може ли да ме накара да се смея?“ и други.

Освен това преди да прави секс, жената очаква да проведе 12 текстови разговора с мъжа, да проведе пет (дълги) телефонни разговора с него и разбира се – да получи букет цветя. Гледането на три филма заедно, споделянето на седем страстни целувки и четири вечери също са сред нещата, които дамите очакват преди да правят секс с нов мъж.

Проучването показва още, че една жена преценява дали човекът отсреща е джентълмен, ако той продължи да я търси толкова упорито, след като вече са правили секс и ако е успял да я накара да се чувства удобно в леглото. Четири от всеки десет анкетирани дами признават, че са станали интимни твърде бързо с мъжа, което до една степен е развалило нещата между тях.

Макар жените да чакат до петата среща, за да правят секс с даден човек, те могат да преценят дали той им харесва достатъчно още на първата среща. Най-отблъскващите неща за дамите са неприятната миризма, липсата на химия и заглеждането по други жени. Грубостта към персонала на заведението или ресторанта също не се оценяват добре.

Говорителят на проучването обобщава, че женските нагласи се променят и че представителките на нежния пол са станали по-придирчиви. Все повече дами изчакват със сексуалната близост, за да опознаят човека по-добре, независимо, че той им е харесал още в началото, пише Daily Mail.

Ето и резултатите накратко:

Какво искат жените преди да правят секс за пръв път

– пет срещи;

– два подаръка или жестове на привързаност;

– пет съобщения в социалната мрежа;

– 12 текстови разговора;

– пет телефонни разговора;

– гледане на три филма заедно;

– седем страстни целувки;

– пет смислени разговора;

– четири хранения заедно;

– един букет цветя.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини