Странностите на Майкъл Джексън

Книга, написана от бодигардовете на покойния Майкъл Джексън Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд, разкрива странни тайни от последните години от живота на Краля на попа, пише в. "Дейли експрес".

Книгата "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days" излиза на пазара днес. В нея двамата охранители разкриват какво е имало в куфарчето, което Майкъл Джексън е носил навсякъде със себе си, финансовите му затруднения и тайните му срещи с жени.

Макар и обичана поп икона от милиони, Джако е познат като човек на малцина. Двамата мъже, охранявали Краля на попа през последните години от живота му, обрисуват образа на тъжен, изолиран и параноичен мъж-дете, толкова затруднен финансово,  че не е успявал да плаща на персонала си, а кредитните му карти често са били отказвани.

Странни действия съпътстват всеки ход на Майкъл Джексън, според авторите на книгата. Джако е разнасял навсякъде сребристо куфарче с двата "Оскар"-а от филма "Отнесени от  вихъра", които купува през 1999 г. за огромна сума, и още едно  куфарче, пълно с пари.

В къщата си Кралят на попа е имал килерче, натъпкано с бутилки със сос "Табаско", танцувал е сам в домашната си дискотека в 4 часа сутринта и е мразил отражението си до такава степен, че е покривал огледалата в хотелските стаи с чаршафи. Вероятно едно от най-шокиращите разкрития е, че човекът, проповядвал всемирна любов, е поддържал цял арсенал от оръжия, някои от които незаконни.

Майкъл Джексън не е вярвал на никого, пишат още Биърд и Уитфийлд. Измъчван от параноя, стрес и болка, певецът всяка нощ е обикалял дома си и е проверявал дали вратите и прозорците са  затворени. Джако дори е карал охранителите си да го учат как да борави с картечница.

Гардовете на Краля на попа настояват, че въпреки странностите му, той е бил любящ и грижовен баща за трите си деца.

И въпреки всички обвинения в педофилия срещу него, Майкъл Джексън е изпитвал привличане към нежния пол. Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд твърдят, че певецът е имал тайни срещи с две жени с кодови имена Флауър и Френд. Двамата охранители разкриват  още, че са карали лимузината на Джако, докато той се е отдавал на шумни интимни ласки с тайнствените дами.

Уитфийлд и Биърд пишат още, че след делото през 2005 г. за сексуално посегателство над малолетен, в което Майкъл Джексън беше оправдан, певецът е намразил "заразеното със зло" имение "Невърленд".

Бившите полицаи Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд са наети през 2006 г. да охраняват Майкъл Джексън за една нощ, но остават с Краля на попа до смъртта му на 25 юни 2009 г.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини