Икебаната се фръцка с червена рокля в национален ефир

Деян Неделчев – Икебаната реши да разнообрази образите в родния ефир и за целта се появи с яркочервена рокля в студиото на TV7.

"Вижте ме колко добре ми стои този цвят на роклята, как подчертава гърдите ми, нали изглеждам добре за 50-годишна жена.", заяви Деян. Според него, артистите могат да си позволяват всякакви образи, включително и в облеклото, за да привличат погледите върху себе си. Все пак артистът побърза да успокои, че чисто гол в клип няма да се снима.

"Аз съм си шоумен, откакто съм се родил и ми липсваше скандалността преди 1989 година, друг беше начина на живот тогава. Спирани са ми песни от радиото в този период.", сподели Икебаната.

Според него обаче, при Тодор Живков, благодарение на дъщеря му Людмила, изкуството е било много високо ценено. Докато сега никой не се интересува от хората на изкуството и те са принудени да търсят препитание извън страната.

"Плаках, когато разбрах, че са съборили летния театър, в който се провеждаше "Златния Орфей", символът на българската музика повече от 30 години.", призна Деян Неделчев.

"Не съм сексуален вампир, напротив, живея самотно и скучно. Текстовете на песните ми и начина ми на живот много се различават", завърши Деян.

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини