Ванга е предрекла големите наводнения в Сърбия

Украинският бизнесмен Анатолий Любченко пусна предсказание на петричката пророчица Ванга, в което тя предвижда големите наводнения в Сърбия.Думите на Ванга са записани през 1996 година, като петричката пророчица е добавила, че след големия потоп ни чака златен век.
„Потоп също ще има след 40 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще падне във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за 3 години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие” – пророкувала Баба Ванга.
Според феноменалната пророчица, след като потопът отмине, ни чака златен век, който обаче няма да се усети от всеки един човек.

„След 7 години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията – като животните. След 21 години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива” – заявила Ванга пред украинския бизнесмен.
В едно от последните си интервюта петричката пророчица е предрекла светло бъдеще за Русия и не толкова бляскаво за България и Македония.
„Русия я очаква добро, България и Македония – не особено. Руските жени ще родят много умни деца, които ще променят света” – са едни от последните предсказания на пророчицата.От друга страна духовниците на Балканите обвиняват победителката на Евровизия Кончита Вурст за потопа, който ги достигна.
Британският вестник Телеграф цитира няколко висши духовници, които определят победата на Кончита Вурст като божие наказание, заради което жителите на Балканите страдат.
Митрополитът на Черногорската православна църква казва, че наводненията не са просто съвпадение, а предупреждение от висшите сили.
Главата на Сръбската православна църква – патриарх Ириней, също смята, че потопа е наказание, с което Бог напомня на хората, че е време да се пречистят от греховете си.

Източник: http://sanovnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини