Огромна змия прати жена в реанимация

Млада жена от Благоевград е в реанимация след като огромна отровна змия я е ухапала по време на разходка с приятелки.
Инцидентът е станал в района на квартала Старо Струмско, съобщи в. "Струма".Докато се разхождала с приятелки, 22-годишната Юлия Б. изведнъж усетила, че около крака и се омотава нещо и изпищяла при вида на опасното влечуго.При опита й да се отърве от змията, тя я клъвнала по крака.Юлия изпаднала в шок от случилото се. Намиращ се наблизо мъж, който варял ракия в казан, се притекъл на помощ на пострадалата и я отвел с личния си автомобил до болницата.Предвид опасността от интоксикация на организма,
жената е прета в реанимацията за активно лечение.Според мнението на медици, е възможно ухапването да е от смок, ако се имат предвид описанията на потърпевшата.Преди няколко дни стана ясно, че змиите са кошмар и за малчуганите в една от детските градини в Пловдив.На детска площадка, разположена между две училища, на няколко пъти вече са виждани пълзящи змии.
Влечугите щъкат между катерушките, на които ежедневно си играят десетки деца. Причината за наплива пък е високата растителност и отворените шахти в района.„Много ни е страх от змията, всички деца“, разказа малко момиченце пред камерата на телевизията.

Източник: http://www.bnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини