„Бос“ натисна жена с Ауди край Бизнесцентъра

Сладоледен камион засече черно Ауди А 6

Служебен камион за сладолед заклещи колата на 32-годишната Даниела край Бизнесцентъра и одра дясната страна на луксозното й Ауди А 6. Щетите не са сериозни - предната дясна врата ще се нуждае от поизчукване и боядисване. Бъдещите разноски не притесняваха собственика, защото както се оказа, 6-цата имала пълно каско.

Отговорността за нелепия инцидент, случил се около 10.30 часа, е изцяло на сладоледения камион. Той си карал в дясната лента на еднопосочното, а аудито се изравнило с него по лявата. Тъкмо тогава водачът на BOSS-а решил да се преустройва, но явно без да погледне в огледалото. „Попадна ми в мъртвата точка“, оправда се шофьорът, без да визира коя от многото точки на огромната лека кола му е била „мъртва“. Първоначалният оглед на камиона разкри сериозно огъване в лявата му част, но шофьорът уточни, че не е от тази катастрофа. Металната греда пострадала от срещата с купчина лед, която сигурно се намирала в друга мъртва точка.

Замесените в инцидента демонстрираха лежерно настроение, без нерви. Повече се дразнеха водачите по наполовина затапената улица, които твърдяха, че двете коли висят там от повече от половин час, а полиция не се виждала. Униформените пък бяха необходими на пострадалото Ауди, за да му стане валидно каското.

Г.Христов

Леката кола си карала в лявата лента, където решил да се престрои и камиона
Щетите са относително малки
Огъването отляво на камиона било от друг инцидент...
.....обясни неназовалия се, но усмихнат шофьор
Водачката се бе свила в колата и бореше стреса с мобилния си телефон
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини