Екипът зад хоръра “Страх от тъмното” ще работи по свръхестествения трилър “Имейл”

В началото на тазгодишния летен сезон ще започнат снимките на подготвяния от няколко години свръхестествен трилър “Имейл” (“Email”), който бива описван като комбинация между хитовите хоръри “Предизвестена смърт” и “Гняв”. Снимачният екип на продукцията е съставен от същите хора, които създадаха култовата лента “Страх от тъмното”, а режисурата е поверена на Келвин Тонг, чиито най-известен филм до момента е сингапурския трилър “Прислужницата”.

В продължение на няколко месеца не се знаеше точно кои актьори ще участват в “Имейл”, но малко по-рано днес от компанията Highland Film Group обявиха, че главната роля във филма е била поверена на 25-годишната Ники Рийд.

Рийд привлече вниманието на Холивуд с ролята си в провокативната драма на Катрин Хардуик “Тринайсет”, а популярността й сред младата публика се увеличи значително след като тя изигра Розали Хейл в петте филма от успешната поредица “Здрач”. Все още не е ясно кои други актьори ще участват в “Имейл”, но от компанията зад проекта заявиха, че кастингите ще приключат до един месец.

Подготвяната лента ще разполага с бюджет за снимки от около 15 милиона долара, а Ники Рийд ще се превъплъти в ролята на младата журналистка Теа Хартли, която пристига в Сингапур за да разследва мистериозната смърт на своята сестра. След като попада по случайност на репортера Тед тя разбира, че това, което се е случило със сестра й е най-вероятно свързано с прокълнат имейл, който е довел до смъртта на много други хора. Попаднали в страховит свят изпълнен със свръхестествени сили Теа и Тед правят всичко възможно за да сложат край на серията от жестоки убийства.

Освен, че ще поеме режисурата на “Имейл” Келвин Тонг е също така и продуцент на лентата в партньорство с Джейсън Шумън (“Страх от тъмното”) и Зак Грийн (“Телма и Луиз”).

Снимките на трилъра ще стартират през месец май, тази година, и според информация от Highland Film Group екипа ще работи както в Сингапур, така и в Съединените щати.

“Имейл” ще се завърти по кината през 2015-та година. Все още няма точно определена премиерна дата.




Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини