Азис и Патрашкова в "Денсинг старс"?

Костинбродският славей Азис е един от първите, които са приели поканата за участие в тазгодишното издание на шоуто „Денсинг старс", пише HotArena.net.

Той се е подложил на още по- зверски диети и яки тренировки, за да не се излага на дансинга и да блесне в невиждана досега форма. Певецът е искал четвърт милион лева, за да удостои с участието си денс продукцията, но след трудни и продължителни преговори е склонил и на 150 000 лв.

Което пък означава, че ще се задържи в танцувалното шоу, защото за толкова много пари, едва ли ще го изпуснат още на втория лайф. В момента Василка спазва специална диета, тренира по два часа във фитнеса, разучава различни стъпки и трепери като девственица преди първата брачна нощ. Той на всяка цена искал да се покаже откъм най-добрата си страна и да не се изложи, защото шоуто е престижно и не е като да готвиш в „Къртицата".

Яна Акимова била основният агитатор, който склонил звездата да влезе в шоуто. Тя го убедила, че това е много престижно участие и му обещала, че ще му помага, тъй като ще е консултант на подукцията, но понеже е бременна няма да вземе пряко участие.

Фолк певицата Лияна също ще бъде една от участничките. Тя няма грижи, защото е слабичка като вейка, а е в добра форма, защото тренира всеки ден, без значение ще влиза ли в някакво шоу или не. Този път предстои да видим борбената Лияна, а не уплашената сърничка, както я наричаше Павел Чернев. Тя има и предимството, че е тринирала лека атлетика и няма да хвване мускулна треска още не първата репетиция.

Кристина Патрашкова също била поканена да разкърши снага по дансинга, но тя все още се чуди дали да приеме предизвикателството и дали няма да се изложи тотално пред зрителите.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини