Истории на преродени деца: Джеймс Лайнингър (видео)

Вярвате ли в преражданията? Може да приемете случая на 11-годишния  Джеймс Лайнингър като съвпадение, измислица или реална история.

Джеймс си спомня в детайли живота си в предишното семейство, колегите от  военновъздушните сили на САЩ и Втората световна война, подробности от улучването  и свалянето на самолета му.

В истински кошмар за него и родителите му са подробните разкази за последните  мигове от живота му, как сваленият от японците самолет гори и той не може да се  спаси.

Той е обявен за най-документирания случай на прераждане за всички  времена. 

Семейството на пилота от Втората Световна война също е изумено и  вярва, че това е техният прероден брат, основавайки се на спомените на  детето.

Историята на момчето е толкова завладяваща, че бива публикувана в книга  наречена „Soul Survivor“.

Пилотът се е казвал Джеймс Хюстън, а неговата сестра Ан и 11-годишният  малчуган правят връзка. Момчето разкрива семейни истории, които по никакъв начин  няма как да знае. Знае как се казва самолетът, с който е умрял и къде точно е  умрял. Разказва и рисунка на майката на Ан, за която знае само тя, по-голямата й  сестра и брат й. Ан също е убедена, че в Джеймс Лайнингър живее душата на нейния  загинал брат Джеймс Хюстън.

Японски учени също са заинтригувани от историята и финансират пътуването на  семейство Лайнингър до страната на изгряващото слънце.

Там малкият Джеймс показва с удивителна точност къде е бил свален самолета  му. В този момент момчето става много вмоционално. С родителите му хвърлят цветя  в морето и Джеймс споделя, че усеща как започва да изпитва утеха и покой.

Джеймс споделя още, че е видял сегашните си родители на романтична вечеря още преди майка му да забременее с него.

Една вечер баща му му казал: "Искам да знаеш, че за мен е голямо щастие, че  си мой син", а Джеймс отвърнал: "Зная, татко, точно заради това избрах вас".

Целият разказ вижте във видеото.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини