Лили Иванова завеща милионите си на певицата Йоана

Малка певица на име Йоана ще наследи милионите на Лили Иванова. Момиченцето, което е на 6 годинки и е внучка на сестрата на естрадната легенда, е пълно копие на примата, разкриват близки до семейството на звездата, съобщава "Ретро".

Примата още преди година е наела и музикален педагог за момиченцето, който 3 пъти седмично му преподава тънкостите във вокалното изкуство, както и пиано. Тя залагала много на внучката си и била сигурна, че някой ден ще стане известна и успяла като нея.

За това, според Лили, говорел и фактът, че двете са астрални близначки и са родени на една и съща дата – 24 април, както и че са от една кръвна група – „А".

Още при раждането й певицата пророкувала, че ще наследи гласа й и се оказало, че е права. Сега 6-годишната кукла не се различавала почти по нищо от известната си баба на нейните години.

„Йоанка е все едно малката Лили. Прилича, разбира се, много и на баба си Магда, но като глас и маниери е умалено копие на по-младата си баба", обясняват хора от обкръжението на малката племенница на певицата – Мария, чието дете е Йоана.

Майката на момиченцето била доста скарана с музиката и за това е избрала друга професия – тази на медицинска сестра, каквато е била в младостта си и леля й Лили.

Близките до семейството на звездата са категорични, че няма почти нищо вярно в писанията за лошите отношения на певицата с роднините й по вестниците. Всъщност тя била много щедра с всички и след като отгледала дъщерите на сестра си Магда като свои, сега давала мило и драго за внуците, които също приемала като свои – 6-годишната Йоана и 8-годишния Иван. Племенниците й пък я обичали като родна майка, и не давали по никакъв начин дори да бъде критикувана в тяхно присъствие.

Според други запознати с делата на примата обаче тя вече е написала своето завещание и централно място в него имали именно Йоана и Иван. Те щели да получат имотите и парите от банковите сметки на прочутата си баба, възлизащи на над 20 млн. лв. Картините от колекцията си тя щяла да остави на Националната художествена галерия. Историческият музей също присъствал сред наследниците й, но не е ясно с какви точно артефакти.

Самата звезда неведнъж е споделяла, че семейството й е сплотено и поддържа отлични отношения с роднините си. В автобиографията си дори разказа и за голямата си драма, попречила й да създаде свои деца. Там категорично отрече слуховете, че не е искала семейство.

„Оперирана съм два пъти от извънматочна бременност. Това е моята драстична история. Това ми е отредил Бог и това бе моята съдба", каза Лили.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини