200 от Димитровград подкрепиха митинга на ГЕРБ в Пловдив

ГЕРБ тръгнаха за митинга в Пловдив от паркинга пред бившето АПК в Димитровград

200 членове и симпатизанти на ГЕРБ от Община Димитровград тръгнаха към Пловдив тази сутрин, за да подкрепят митинга, организиран от бившия премиер Бойко Борисов.

При заминаващите на паркинга пред сградата на бившето АПК дойде депутатът Владимир Митрушев и кметът Иво Димов.

Двама подкрепиха недоволството в Пловдив по-късно, заради ангажименти по откриването на Светилището на нимфите, уточниха от пресслужбата на ГЕРБ в Хасково. От там казаха, че близо 700 членове на партията са тръгнали към Пловдив, за да участват в мероприятието.

Десетки хиляди симпатизанти на ГЕРБ се събраха на централния площад в Пловдив на митинг, организиран от Бойко Борисов, предаде Дарик. Хората започнаха да прииждат още от 09.00 часа сутринта.

Целият булевард "Цар Борис III Обединител" бе затворен още от 10.00 часа, като по него бяха паркирани множество автобуси, с които пристигнаха симпатизантите на ГЕРБ в Пловдив. Митингът започна в 12.00 часа с възстановка на Априлското въстание от ансамбъл "Българе". Депутати и министри от предишното правителство изнесоха речи пред насъбралото се множество, критикувайки сегашното управление.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини