Бисеров бяга от журналисти 2

След 2 часа в следствието, Христо Бисеров напусна сградата, като отново отказа абсолютно всякакъв коментар.

Така, въпреки уникалната гонитба, която му организираха журналистите, нито бившият зам. председател на парламента, нито неговите адвокати си позволиха да отронят и дума. На практика те не съобщиха дори дали Бисеров е бил обвинен, а на многократните въпроси за какво са обвиненията, един от адвокатите все пак отвърна „главният прокурор ви каза”.

Жертва на бруталното преследване и блъскане пред столичното следствие стана златният скункс на „Господари на ефира”, който се счупи при опит на екипа да го пъхне в джипа на Бисеров.
Мелето не пожали и някои камери, паднали впо време на "бруталната" гонитба.

Бившият заместник-председател на Народното събрание отказа коментар и на влизане в Столичното следствие.

Той закъсня за разпита с час, като пристигна към 11, вместо в 10 часа, придружаван от двама адвокати и сина си.

Стана ясно, че един от адвокатите на Бисеров - Христо Ботев, е защитавал преди време и Красьо Черния.

Бившият зам.-председател на парламента и ексдепутат от ДПС Христо Бисеров вече е обвиняем. Наложена му е парична гаранция от 25 000 лева. Същата гаранция получи и доведеният му син Ивайло Главинков, който също беше обвинен. Те могат да обжалват сумата. Наложена им е обаче забрана да напускат страната.

Засега обаче не е ясно какви точно обвинения са им повдигнати. По всяка вероятност едното от обвиненията касае невярно деклариране пред Сметната палата, а друго обвинение най-вероятно ще бъде пране на пари.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини