Астроложка: Тази неделя е най-лошият ден за работа, бизнес и здраве!

Задават се едни от най-тежките дни в годината, предупреждава известната украинска астроложка Людмила Савина.

Астрологът предупреждава, че 15-ят лунен ден е един от най-неудачните за бизнес

От 17:08 часа (българско време) в неделя започва 15-ят лунен ден, което ще е един от най-тежките през този месец. Това обяви Савина пред телевизионния канал ТСН.

Една от причините за очакваните неприятности е Пълнолунието в Телец от 17:15 часа. До 17:51 часа на 18 ноември (понеделник), когато започва 16-ят лунен ден, е желателно да сте по-пасивни. Отложете важните срещи, съветва Савина. 

"Влиянието на Луната през тези два дни е толкова силна, че всички положителни и отрицателни черти в човека се усилват многократно. Активизира се нашият вътрешен изкусител, така че може да се очакват много съблазни в различни сфери.

Не допускайте емоциите да вземат превес над разума! Това е ден на борбата за справедливост, на смирение и търпение", обяснява нумероложката.

Според нея петнадесетият лунен ден е един от най-лошите за работа, бизнес и здраве. Пазете се от измами и илюзии! Ако ви предстоят важни преговори, ги отменете! 15-ят лунен ден не е най-доброто време и за подаръци. Не правете никакви залози! Не играйте хазартни игри, защото загубите може да са големи. Това е един от тези дни, когато е желателно да се откаже от секс. 

Смята се, че петнадесетият ден лунен ден е и много лош за брак. Тогава обаче се сънуват пророчески сънища, твърди Людмила Савина пред ТСН.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини