Стоянка Мутафова в тежко състояние

Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова е в тежко състояние. Вече цяла седмица „Госпожа Стихийно бедствие” е прикована към леглото в дома си, където ежедневно е посещавана от лекари.

„Състоянието й е сериозно. Има тежка пневмония, която може да се окаже фатална за жена на нейната възраст”, коментират пред „Всеки ден” лекари, според които Стоянка Мутафова се нуждае от спешна хоспитализация в лечебно заведение. Актрисата обаче не иска и да чува за болница. „Каква болница? Там ще умра по-бързо. Вкъщи се чувствам по-добре”, споделила пред медиците актрисата и дори подписала документ, с който отказва да бъде настанена в болница на своя отговорност.

Лекарите останали безкрайно изненадани и от поведението на дъщеря й Муки, която подценявала проблема и подкрепяла каприза на майка си. „Оставете я на мира. Мама сама може да прецени, дали да влезе в болница”, заявила щерката пред медиците, които били безсилни да се преборят с ината на Стоянка Мутафова.

От няколко месеца 92-годишната Стоянка Мутафова има и проблеми с краката, заради което се придвижва с инвалидна количка.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини