Кървава разпра за неизмити чинии

Неизмити чинии станаха причина за кървава разпра между снаха и свекърва от село Поповец. 80-годишната Хабибе Сали наръгала 7 пъти снаха си с нож в гърдите и крака. Тя пък от своя страна я ударила с лопата.

Скандалът се разразил сутринта в семейната къща в село Поповец. Снахата - Кадрие Али почиствала, защото чакала гости по случай Байрам и помолила 80-годишната си свекърва Хабибе да измие чиниите. Това предизвикало възрастната жена.

В гнева си 80-годишната Хабибе взима огоромен нож и пробожда снаха си в гърдите и крака. За да се защити, жената удря свекърва си със лопатката за събиране на боклук.

Скандалът бил прекратен от съседите на жените. Те закарали пострадалите в спешното отделение в Хасково. Там прегледали и освободили свекървата Хабибе, а снахата все още е под наблюдение без опасност за живота.

Снахата и свекървата живеят заедно от  35 години в село Поповец. Според Кадрие това не е първият случай на физическа саморазправа между нея и майката на мъжа й, никога обаче не е стигало до оръжия. Съпругът не се намесвал в споровете, жената казва, че често бил пиян. Двамата им сина са в чужбина. 

Кадрие вече е решила да не се прибира отново в къщата в село Поповец, а да живее сама в друго село.

Източник: еТВ

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини