Раница зарежда умните джаджи

В днешно време всеки излиза навън, оборудван с технологични джаджи - таблет, смартфон, ноутбук и какво ли още не. Недостатъкът на всички тези лесно преносими машинки е това, че трябва да влачите зарядно навсякъде със себе си.

Далеч по-лесно е, вместо да разнасяте кабели, да зареждате смартфона си, докато е прибран в раницата. Много производители пуснаха такива модели раници на пазара, предаде БЛИЦ.

От Life Hacker обаче дават няколко съвета как да си ги направите сами. Изобретяването й изобщо не е трудно. Необходими са ви само една голяма USB батерия с капацитет поне 10 000 mAh, раница по избор (по възможност с удобен джоб, за съхраняване на батерията), кабели, нож или ножица, и комплект за шиене.

Ако вече притежавате външна батерия, може да я използвате. След като си набавите такава, изберете подходящо място в раницата, където да я поставите. Направете прорези на раницата, през които да преминават кабелите, като внимавате да не са много големи и да не разнищите плата. Издърпайте кабелите и всичко е готово. Вече притежавате модерна и мултифункционална раница.

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини