Лили Иванова вдигна на крака публиката в Брюксел

Докато в България се нищи темата какво прави Лили Иванова в "Пирогов", певицата се подготви и изнесе вълнуващ концерт в Брюксел.

Зала на крака и екзалтирана публика посрещна Лили Иванова и нейните музиканти със стъпването им на сцената на зала Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre в белгийската столица през уикенда.

Концертът започна точно в 20:30 часа и продължи 90 минути, през които през залата премина истинско емоционално торнадо, довеждайки публиката до крайни състояния – от разтърсващи аплодисменти с развяване на националния трибагреник до пълно смирение и усещане за много лично преживяване в песни като "Покруса", "Искам те", "Ела".
 
"Използвам този случай да поздравя моята публика и да й кажа, че пея с удоволствие за нея и тази вечер. Ако имам успехи, аз ги дължа освен на моите автори на музика и текст, аз ги дължа и на моята публика. Тя е тази, която ме е направила такава, каквато съм. Обичам ви и ви благодаря!", сподели Лили Иванова пред екип на bTV на място.

На финала на концерта изпълнителката бе затрупана с цветя от интернационалната публика, която бе изпълнила до краен предел капацитета от 650 места. Сред гостите бе и еврокомисарят Кристалина Георгиева. "Колко много талант, колко енергия и себераздаване!", сподели Георгиева впечатленията си във Facebook.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини