13 номинации за Чужденецът на Ники Илиев

"Чужденецът" на Ники Илиев продължава да бъде сред най-успешните български филми. Този път лентата има 13 номинации от първото издание на конкурса Jameson Златна Бленда.

„Най-грабваща история“, „Най-добра екшън сжена“, „Най-гореща двойка“, „Кралица“ и „Крал на комедията“ са само част от номинациите на запомнящата се комедия.

Jameson Златна Бленда са първите награди на публиката, които ще отличат българските филми и сериали, представени в публичното пространство в периода 1 януари 2012 – 31 май 2013. Конкурсът е с нестандартни категории подно на тези от филмови награди на МТВ.

Всеки, който има желание, ще може да гласува онлайн от 1 до 31 октомври на сайта на конкурса http://jamesonzlatnablenda.bg/

Освен наградите на публиката, ще бъдат връчени и две допълнителни специални награди на жури за „Най-добър филм“ и „Най-добър сериал“.

Победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 9 ноември.

В момента Ники Илиев и неговият екип подготвят новия си филм „Живи легенди“. Премиерата на филма ще бъде на 21-ви февруари 2014 г. До края на месеца ще се появи и първият трейлър и клип към сингъл от филма в изпълнение на Орлин Павлов. Сред актьория състав на лентата се отличават имена като това на италианската звезда Микеле Плачидо, както и на родните Ники Илиев, Саня Борисова, Орлин Павлов Георги Кадурин и Яна Маринова.

 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини