По веждите ще ги познаете

Когато опознавате хората около себе си, обикновено питате за зодията, защото може би мислите, че звездите до някаква степен определят характера и нагласата на човека. Много хора вярват, че е така, но чертите на лицето също могат да хвърлят малко светлина за личността срещу вас.

Веждите са тези, чиято форма и плътност могат да направят едно лице красиво или да го загрозят. По тях също може да разкриете малко за характера на хората около вас. Ето какво издават различните им форми.

 Дълги вежди

 Тези хора се справят добре в стресови ситуации. Дружелюбни са и имат много приятели. Всеотдайни са и винаги биха помогнали на приятел в нужда. Креативни личности, които се справят добре със служебните задължения.

 Леко повдигнати вежди

 Личност, която не допуска хората лесно до себе си. По-чувствителна и има нужда от повече лично пространство. Изпитват всеки детайл, когато работят, за да се получат максимално добри резултати. Когато веждите са повдигнати в средата, издават, че човекът срещу вас обича забавленията. Неговите действия почти винаги са спонтанни.

 Кръгли вежди

 Деликатни хора, добри комуникатори и отворени към останалите.

 Тънки и редки вежди

 Те издават личност, която винаги поставя под съмнение собствените си възможности. Винаги са нащрек и държат всичко около себе си под контрол.

 Естествено плътни вежди

 Това са енергични и активни личности. Изключително уверени в себе си. Винаги имат изграден и точен план, знаят какво искат да получат от живота, но понякога се обиждат много лесно.

 Ниски, прави и равни вежди

 Близките до очите вежди издават една общителна личност. Тези хора в повечето случаи са заредени с оптимизъм и не се отказват лесно от постигането на целите си.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини