Тервел и Лияна слуги, ще перат чорапите на съквартирантите

VIP Brother поднесе неприятна изненада за петима съквартиранти, като ги прати да живеят в тайна досега стая. В нея всичко е полу - от размерите на помещението до столовете и леглата. Мариян, Тервел Пулев, Иво, марионетката Пламен и за цвят - фолкпевицата Лияна, освен, че ще трябва да търпят лишения и неудобства, ще бъдат и слуги на останали. Те ще перат мръсните дрехи на "господарите" си.

Петорката ще трябва да се къпе в баня на двора, като дали ще има топла вода, ще зависи от самите тях и уменията им да въртят педалите на колело. Продуцентите прецакаха Пламен да обяви, че лично той е избрал кои да живеят в по-мизерните условия. Иначе те са били определени чрез гласуване в интернет. Зрителите със сигурност очакват интересно развитие на отношенията между Пламен, Тервел и Лияна.

Тримата се отдават през последните дни на еротични масажи, като особено настоятелен в ухажването на певицата е Мариян. Тервел обаче не остава по-назад и нищо чудно той да бъде личният масажист на силиконката. Междувременно станаха ясни и номинациите за изгонване, като шанс да последват порноактрисата Еделвайс имат Йоана, социоложката Мира Радева и нейният спътник Иво, и Павел Чернев.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини