Първите шест съквартиранти на VIP Brother влязоха в Къщата

Победителят сред тях ще участва в истинското предаване с VIP личности, което започва на 16 септември.

Току-що в "Стъклената къща" на VIP Brother 2013 влязоха шест човека. На снимката липсва един от тях, но в галерията, която ще видите тук има информация за всички.

Тя е предназначена за избрани фенове на риалити шоуто, които ще прекарат в нея 2 седмици. Победителят сред тях ще участва в истинското предаване с VIP личности. То започва на 16 септември.

Надежда Господинова е на 23 години и не работи. Много обича да се забавлява, затова всяка вечер е на дискотека с приятелки. В момента няма сериозна връзка, но споделя, че не й липсва мъжко внимание. Изпитва ужас от хлебарки, игли и чорапогащници.

Надежда Господинова

Евгени Джерманов е на 22 години, но вече е организатор и запален фен на ролеви игри – такива, които възпроизвеждат средновековни битки на открито. Същевременно работи като охрана и мечтае да прилича на Вин Дизел и Скалата.

Евгени Джерманов

Лена Кавасян е на 18 и тренира борба професионално при Армен Назарян. Говори четири чужди езика - арабски, турски, арменски и английски. В момента няма приятел и сърцето й е свободно. Смята, че е по-интересна от повечето хора, не се страхува от нищо и се бори докарай. Мечтае да участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Лена Кавасян

Лилия Иванова е на 32 години и работи като управител на нощен клуб. Определя се като слънчев, отворен и позитивен човек. Мечтата й е да срещне голямата любов. Тя споделя, че би искала да бъде мъж, защото “така няма да е толкова странно, че харесвам жени”. Иска да живее на място, където хората са по-толерантни.

Лилия Иванова

Радослав Капанов, на 32, се снима в ТВ и кинопродукции. Възприема себе си като изключително привлекателен и е сигурен, че няма жена, която да устои на усмивката му. Биологичната му майка е от България, а биологичният му баща - от Египет. Осиновен е, когато е бил на 3 години и смята родителите си за прекрасни. Мечтае да скочи с парашут.

Марио Владимиров е на 22 години и работи в артгалерия в Германия. Завършил е моден дизайн и се описва като религиозен. Смята, че е много артистичен и мечтае да стане актьор. Наскоро се е разделил с приятелката си и влиза в Къщата с желанието да намери себе си.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини