Петко изневери на бременната Яна!

Петко Димитров вече усилено върти опашка около други жени. Като се има предвид бизнеса му, в това не би имало нищо чак толкова лошо ако не беше факта, че красивата Яна Акимова е бременна от него в третия месец!

Посетители на нощните заведения в София заявиха под клетва, че преди броени дни Петко е забелязан в компанията на красива младолика девойка, а Яна не се виждала никъде. С неизвестната хубавица си гукали задушевно в закътано сепаре, разменяйки по някоя гореща целувка от време на време.

Разпасаното поведение на Петко Димитров предизвика справедливия гняв на консервативно настроените столичани, които го заклеймиха и призоваха да се откаже веднага от всички останали жени. Хора припомнят, че Яна заряза дългогодишния си приятел Орлин Павлов именно заради него и бе подлъгана да забременее още в началото на тяхната връзка.

„Строго осъждам подобно поведение. Момичето напусна Орлин заради него, забременя, а сега Петко хукна по други. На нищо те прилича това, маскара с маскарите! Вярно е, че му се носи славата на търсен мъж, но да си седне най – накрая на задника, че …”, кахъри се 63 – годишната Анастасия Петрова от „Люлин”.

Тези сведения бяха потвърдени и от познати на самия Петко Димитров. Те разкриха, че той действително не пропуска нито един шанс, за да забие някоя нова бройка. Не че е конкретно с Яна, а ей така, по принцип. Именно поради това преди време се разделят и с Мария.

Източник: http://www.zajenata.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини