Ясновидка: Борисов слиза от политическата сцена, Орешарски си подава оставката

Василка Анакиева е една от най-скандалните участнички във втория сезон на тв шоуто „Ясновидци” по bТV. Там жестоката конкуренция се опита да я… отрови заради дарбата й и тя скоропостижно напусна предаването, като се отказа да се яви на финалната права.

В интервю тогава каза, че би могла да грабне голямата награда, но че животът й е по-мил от славата. Дарбата на жената с паранормални способности е наследствена – баба й била известна лечителка. Още като дете за една нощ на гърба й се явява петно във формата на цвете.

На 19 г. започва работа в Медицинска академия, където, наред с професори и доценти „сканира” болните, дава съвети на столичните светила кой пациент с какво може да се изцери дори кой ще оживее и кой няма повече дни.

Днес я търсят депутати, шоузвезди, видни бизнесмени, хора от ъндърграунда. Помага срещу символична лепта, колкото да преживява. Чест гост е на родните и европейски телевизии - в Прага, Чехия, например, доскоро води собствено предаване.

Често, след като е получила „позивни”, звъни на пожар на най-различни медии и научни институти и ги предупреждава в кои точки на България и света да се очакват природни катаклизми, стихийни бедствия и пр.

Някои от тях й обръщат внимание, други се отнасят пренебрежително и недоверчиво, но предсказанията на Василка се случват точно такива, каквито ги е предрекла.

Тези дни ясновидката сподели какво „вижда” по най-горещите теми, които в момента вълнуват най-много хората.

- Васе, за смъртта на Варненския митрополит Кирил се спрегнаха най-различни версии – от нещастен случай до убийство. Каква е твоята?
- На 7-ми 7-ми /има пред вид 7 юли т.г., неделя/, на Н. Пр. Кирил, когато е бил в морето, му се е получил световъртеж, водата нещо се е завъртяла около него. И това го е убило. Просто няма никаква външна намеса. Веднага направих радиестезия и това установих. Това ще установят, макар и след време, и разследващите органи. Отново ти повтарям – няма никаква външна намеса! Става въпрос за нещастен случай.

- А как виждаш политическата конфигурация в страната – Бойко Борисов ще се появи ли отново на партийната и политическата сцена или ще продължи да се прави на щраус? 
- Пред Бойко Борисов вече не виждам никаква политическа кариера. Неговата партия /ГЕРБ - б.а./ ще се разпадне, а, както Ванга бе предрекла, жена ще застане начело на управлението в страната. Имам предвид Саша бизнесменката, в момента не мога да се сетя за фамилията й, оня ден даде интервю /вероятно визира Саша Безуханова - б.а./. Начело на страната ще застанат икономисти, експерти, тя ще стане вицепремиер. И партията на Илияна Раева ще дръпне яко, в правителството ще влезнат много спортисти. И евродепутатката Кристалина Георгиева ще се завърне в страната и я виждам на голям пост. Ако си спомняш, всичко бях предсказала и за Берлускони, че ще падне от власт и ще зареже Дарина /Павлова, а дали е така, и колегите в Страната на Ботуша нямат точна информация – б.а./.

- А как виждаш лидерът на „Атака” Волен Сидеров? Доста номера върти и на съпартийците си, и на колегите си в Народното събрание...
- Той е доста агресивен, с което отблъсква хората покрай себе си. След като една нежна „капка” като Капка, го заряза, за какво да говорим повече. С агресия нищо не се постига…
Ще има нови избори, нов кодекс /навярно има пред вид конституция – б.а./.

- А масовите протести по софийските жълти павета ще продължат ли? Ще има ли и жертви?
- Ще продължат, естествено, докато властта не се вземе в ръце и не прояви агресия към тях и управляващите. Когато си хванал кокала, кой ще ти даде доброволно властта?! Европарламентът ще се разпадне през 2018 г., чуй ми думата!  Всичко върви на хаос… Жертви покрай протестите не виждам, ще има леки сблъсъци, Бойко Борисов да си подаде оставката и да не изнервя обстановката в страната.

- А САЩ няма ли да ни помогне?
- Те да се подготвят за катаклизмите, които ги очакват и тази година, да мислят за себе си.

- Орешарски ще си подаде ли оставката под натиска на уличните протести?
- Да, ще си я подаде. В парламента трябва да дойдат не чичо, не вуйчо, не стринка, не роднини…

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини