Илиана и Наско Сираков разкриха тайната на брака си

Сн.: Facebook

Илиана Раева и Наско Сираков разкриха защо бракът им е успешен вече 30 години. Двамата спортисти твърдят, че по време на брака си са научили много неща.

Наско Сираков превъзмогнал част от характера си. В началото той не показвал достатъчно чувствата си към Илиана.

"За него беше въпрос на чест да не показва, че ме обича ужасно много, или пък на публично място да демонстрира нежност към мен", споделя Раева пред "Story".

Сега бившият футболист на националния отбор няма притеснения да каже на съпругата си, че я обича и да я целуне пред други хора.

Илиана Раева пък признава, че като млада съпруга била самовлюбена и трудно приемала чуждото мнение. Сега обаче за нея няма по-голямо удоволствие от това да се вслушва в съвети.

"Коя беше повратната точка? Когато на петия месец от брака ни той каза - дай ми чинията с кюфтетата, а аз казах – ще си ги вземеш сам! Той - как така бе, жена? Дай кюфтетата! Но за мен беше унизително", спомня си Илиана.

"Но се научих да му ги слагам. Аз се научих и да му подреждам дрехите в гардероба, аз се научих и да готвя. Но най-важното – за мен сега това е удоволствие", допълва Раева.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини