Любовник бяга през прозореца (видео)

Видео от Бразилия, качено в YouTube, показва класическата ситуация от вицовете - съпругът внезапно се прибрира. Любовникът трябва да напусне спалнята незабавно и незбелязано.

Съпрузите се карат на балкона на третия етаж на жилищна сграда. „Чия е тази риза“, крещи мъжът на португалски. Жената пък ядосано хвърля ризата към насъбралата се долу тълпа. В този момент  се появява мъжът на прозореца.

Само по бельо и видимо ядосан, любовникът мисли бързо. Той хвърля през прозореца спасително въже, което е успял да направи сам от завързани тениски и смело започва да слиза по него. На прозореца един етаж по-надолу обаче спира. В същото време тълпата скъсва от подигравки както него, така и законния съпруг. „Рогоносец“, викат сеирджиите и междувременно правят клипчета и снимки.

Зяпачите викат „Скачай“ при пристигането на спешни екипи, които да помогнат на любовника, който се опитва да се измъкне. В крайна сметка операцията е успешна: любовникът скача, се приземява върху матрак и си тръгва, пише "Дейли мейл".

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини