Полет от Иран до САЩ за 10 минути и други научни чудеса

Иранският учен Мехран Кеш представя днес във Варна сензационни технологии, базирани на нова наука, различна от традиционната.

Преди години човекът се е взирал в небето, имитирал е полета на птиците и така е направил самолета. Сега ние имитиране начина, по който вселената функционира, поясни Кеш в пряко включване за предаването „Григорови – Животът и другите неща” по БНТ.

Земята се върти милиони години, но не виждаме двигатели и крила, нито някой зарежда с гориво. Вселенската енергия и движение се задвижват от магнитно-гравитационните сили. Ние разбираме този процес и го възпроизвеждаме, допълни ученият.

В потвърждение на думите, Кеш припомни, че с помощта на новите технологии вече са уловени два свръхмодерни шпионски самолета. „Имаме възможност да започнем по един нов начин, в мир, без да залагаме на старите технологии, които са ужасни”, заяви иранецът.

Полет от Иран до САЩ ще отнема само 10 минути, благодарение на нови летателни апарати с технология, която се базира на магнитната гравитация. Откритията на Мехран Кеш ще осигурят също така достъпна енергия за цялото човечество и здравеопазване с непозната досега ефективност.

„Новите технологии вече са при нас – днес ще видите една българка, която сме лекували. С нашите технологии можем да достигнем до всички краища на света”, каза Кеш.

Неговата фондация разработва космическа концепция, отговорна за благосъстоянието на човека, като отчита всички негови нужди на човека. Технологиите на Кеш бяха предоставени на иранското правителство още през 2008 г. и ще бъдат достъпни за свободно ползване от човечеството.

Стремим се към промяна на парадигмата в науката, заявиха организаторите на конференцията във Варна. Вече има и български разработки с новата технология. Много от големите имена в науката обаче отричат постиженията на Мехран Кеш.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини