Бойко Борисов: Няма да искам оставката на Цветанов

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това заяви в Златоград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, по повод на скандалното изявление днес на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че МВР е подслушвало всички министри, включително и Борисов, по нареждане на Цветан Цветанов.

По този повод Борисов цитира Библията като каза, че „няма ненаказано добро” и това е кадрова грешка на Цветанов.

„Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов. Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза още Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, бившият премиер заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, призова бившия си министър Борисов. Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало, защото самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил такова нещо срещу него. В Златоград Цветанов също заяви, че не е имало подслушвания на министри, и не е покровителствал подобно нещо.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини