Двегодишно дете оцеля след като падна от четвъртия етаж

Истинско чудо се случи в германския град Мюнхен. Двегодишно момиченце падна от терасата на апартамента на семейството си на четвъртия етаж и оцеля като по чудо. Мария Колер се покатерила на парапета на балкона, за да погледа как минават влаковете. Детето обаче се подхлъзнало и полетяло от около девет метра височина. Мария имала късмет да отскочи от платнището на навес и час след това да се приземи на земята. Именно това е спасило живота й, предават Orange News, цитирани от iNews.

Когато се случил инцидентът, Мария била сама в апартамента заедно с баща си, който изглежда я изпуснал от поглед. Майката на момиченцето била на работа, когато й се обадили, за да й съобщят за инцидента с дъщеря й. Жената веднага тръгнала към болницата, изпълнена с ужас, че най-лошото се е случило с детето й. За нейно щастие малката Мария я посрещнала жива и здрава с думите: “Извинявай, мамо, няма повече да правя така.”

Лекарите в болницата са убедени, че над детето бди ангел-хранител. “Възрастен човек не би оцелял след подобно падане, а тя е едва на две”, изумени са лекарите.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини