Страхотна мадама и страхотно пее, и кожата и синя

Защо ли? Кожата и е синя в повечето кадри, но това далеч не е най-потресаващото. Истинска провокация за сетивата, разума и чувствата е новото видеото към новия сингъл на дуета от Ню Йорк MS MR (Мис Мистър). Hurricane е от предстоящия дебютен албум, „Second Hand Rapture”, който ще излезе в края на май (Columbia Records). Саундът е много красив, дано колоните/слушалките ви да имат нужните характеристики, за да чуете всичко. Но видеото не е за хора със слаби нерви, всъщност хората за които е направено, вероятно са със синя кожа или такива, които спокойно си лежат с розовата сатенена нощничка, докато някаква си ръка се пръква изпод възглавницата към нежното им вратле. Да не говорим за младежите, дето им излиза пушилка някъде откъм вратната артерия. Та значи, клипът е за много странни хора и ситуации най-общо казано. И той, като другата нова музика влиза в необятната видеотека на ТВ "Аида-Хасково".

 Другото ново попълнение в музикалните минути на ТВ "Аида-Хасково" е видеото към новия сингъл на рапъра J. Cole - Power Trip - с участието на Miguel. 

Quadron са поп дуо от Копенхаген (Дания), състоящо се от певицата Сoco O. и мулти-интструменталиста и продуцент Robin Hannibal, създадено през 2009-та година.

„Когато чух как пее Coco, разбрах, че е специална. Тя може да изпее и телефонния указател и той ще звучи добре”. – казва Robin Hannibal. Любопитен факт е, че и двамата артисти имат по ¼ чернокож произход. Датското дуо бързо печели популярност, заради кадифените вокали на Сосо и превъзходните аранжименти и продукции на Robin. Те привличат вниманието на различни журналисти, критици и световни звезди като Adele, Prince и Questlove от „The Roots”. Популярният DJ от BBC - Gilles Peterson включва дебютния им сингъл “Day” в плейлистата на най-добрите песни на 2009-та - Worldwide Winners. Сега дуетът живее и работи в Ел Ей и ни обещават един вълнуващ албум с динамични песни, повлияни от соул, поп, фолк и електронната музика. "Hey Love" е първи сингъл от предстоящия студиен проект на Quadron. Видеото излезе буквално преди дни и зрителите на ТВ "Аида-Хасково" също ще могат да гледат и слушат Коко и Робин.

След всичко това, за добро настроение - нещо, което наистина бихме искали зрителите на ТВ "Аида-Хасково" да гледат. То се появи преди месец и всеки който си каже "Тези ще станат звезди", е познал. Точно такива са плановете за тях на Острова, според музикалните критици, продуценти, и според класациите. The Mend са финалисти на Britain`s Got Talent 2012, това тук е страхотно енергийното ретро-поп-R&B-хип хоп парче "Where Were You"

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини