Звездна тройка се стяга за „Междузвездни войни”

Със свое интервю Джордж Лукас, бащата на сагата за подвизите на Люк Скайуокър и татко му Дарт Вейдър, подхрани слуховете, че в новия епизод на „Междузвездни войни” може да бъде видяна отново една звездна тройка: Харисън Форд (Хан Соло), Кари Фишер (принцеса Лея) и Марк Хамил (Люк Скайуокър), предаде Би Би Си.

Пред Bloomsberg Businessweek Лукас каза, че преговорите с тримата били във финална фаза миналата година, когато той продаде Лукасфилм на Дисни, но не уточни дали преговорите са успешни. Интервюто на Лукас съвпадна с изявление и на Кари Фишер, в което 56-годишната актриса каза, че се завръща в ролята на принцеса Лея във филма, който ще бъде режисиран от Джей Джей Ейбрамс и ще се появи на екран през 2015 г., разкрива БГНЕС.

Впоследствие говорител на актрисата уточни, че тя уж се шегувала Форд и Хамил според Entertainment Weekly също не били чужди на идеята отново да се захванат с космически подвизи. Когато Дисни купи Лукасфилм за 4,05 млрд. долара миналата година, от компанията казаха, че готвят нова трилогия „Междузвездни войни”.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини