В Женева представиха "Бентли" с Wi-Fi

Новото поколение на "Бентли" Flying Spur, което ще дебютира на автомобилното изложение в Женева (5 - 17 март), ще се превърне в най-мощния модел с четири врати за цялата история на компанията.

втомобилът може да се поръча със собствена безжична интернет мрежа през SIM карта в комплект с лаптопи и таблети. Системата за забавление разполага с вътрешна памет от 64 гигабайта, като е свързана с два 10-инчови екрана, монтирани на гърба на предните седалки.

Моторът на новия звяр е шестлитров W12 с двойно турбо, генериращ 625 конски сили и 800 Нм максимален въртящ момент. Комбиниран с осемстепенната автоматична трансмисия на ZF, той предлага ускорение до 100 км/ч за 4.6 секунди. Максималната скорост е 323 км/ч.

Задвижването е на четирите колела, като в нормални условия въртящият момент се разпределя в съотношение 40 към 60 в полза на задния мост. При нужда до 85 на сто от тягата може да се прехвърли към задните колела или до 65% на предните. Разходът на гориво на автомобила е намален с 13% спрямо предходната генерация и е 14.7 л/100 км.

Изцяло преработеният салон предлага комбинация между класически материали - естествена кожа и дърво и най-съвременни системи. Пътниците на задните седалки например правят всички настройки за вентилацията и системата за забавление чрез реагиращи на допир екрани.

Естествено има възможност двамата пътници на задните седалки да гледат различни филми или да слушат различни радиостанции през безжичните слушалки на системата. Като опция "Бентли" Flying Spur се предлага с музикална система с обща мощност 1100 вата.

Новата лимузина ще се предлага в 17 външни цвята, а при тапицериите изборът е между над 100 цвята. Засега не е ясна само цената на новото бижу на "Бентли."

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини