Ким Кардашиян показа бременното си тяло

Най-важното събитие тази година за Ким Кардашиян няма да е нищо свързани с нейното риалити, модните ѝ напъни или друг вид бизнес, а раждането на първото ѝ дете. Може би, ако успее да се разведе с баскетболиста Крис Хъмфрис, това също ща направи 2013 г. незабравима, но баскетболистът няма да се предаде, докато не получи своето – повече пари и извинение, че е бил използван от нея за слава.

И докато Ким умело прикрива наедряващата с фигура с черни дрехи и дълги топове, тя все пак реши да направи и една корица, след като обяви бременността си в началото на годината.

В първите дни на януари Кардашиян се довери на фотографа Брус Уебър да я заснеме по бански и екзотично хаитянско облекло във вилата си в Маями за сп. DuJour.

Пищната брюнетка позира по бански и парео, косата ѝ на повечето кадри е мокра, а гримът е в минимални дози. Част от снимките са черно бели, другите са цветни. Ким е вплела цветя в косите си като истинска хаитянка, а бижутата ѝ са ръчно правени и добавят екзотичен привкус към визията ѝ.

Пред медията риалити звездата издава, че се чувства страхотно и няма проблеми с бременността си. Тя не страда от сутрешно гадене, не изпитва зверски глад и не е постоянно уморена.

„Преди казвах, че нямам търпение да забременея, защото ще мога да хапвам, каквото си поискам. Но нещата са по-различни. Сега си казвам: Добре, искам да се храня възможно най-здравословно“.

В действителност най-голямото предизвикателство за Ким е, че тя трябва да се откаже от любимата си диетична Кола.

Г-ца Кардашян вече мисли за килограмите, които трябва да свали след раждането на бебето и се е свързала с известната треньорка Трейси Андерсън, която ѝ гарантирала, че ще я вкара във форма.

В интервюто Ким добавя, че има определен стил и той включва по-прилепнали по тялото дрехи, които да я карат да изглежда по-дребна.

„Тъй като имам гърди, изглеждам по-едра, отколкото съм в действителност. Затова обичам да подчертавам кръста си други части от тялото си и се обличам по определен начин“.

Ким обяснява и каква е разликата между нея и сестрите ѝ: „Клое може да носи много хубави дрехи, защото е висока. Кортни пък е много малка. Аз съм по средата и много неща не ми стоят добре“.

След проваления си брак с Крис Ким откри любовта в лицето на Кание Уест , който е и таткото на бебето. Двамата са много влюбени и не се отделят един от друг, а певецът не спира да глези дамата на сърцето си. От своя страна Кардашян също се опитва да бъде това, за което Кание мечтае.

В медията тя споделя, че той е оказал огромно влияние върху личността ѝ в различни аспекти. „Сега съм по-малко открита за различни неща и особено за личния си живот. Осъзнах, че не е нужно всички да знаят какво се случва с мен. Искам да опазя приоритетите си.“.

Промяната е толкова голяма, че Ким дори вече отказва автографи на феновете с извинението: „Съжалявам, но гаджето ми е ми позволява да го правя“. Бременната Ким в галерията на Tialoto.bg

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини