Бионсе на плейбек пред Обама

Морската пехота на САЩ потвърди във вторник, че американският национален химн, звучал в понеделник на церемонията по встъпване в длъжност на Барак Обама, е бил на запис.

За Бионсе, чийто глас звуча там, няма подробности. Това е запис на химна изпълнен от оркестъра на Марината, се казва в специалното съобщение.

Тъй като оркестърът не бе в състояние да репетира с Бионсе, "беше решено, че рискът да се интерпретира на живо на важно събитие не си заслужава", се казва в изявлението.

Но за изпълнението на самата певица се споменава, че "никой от групата морски пехотинци не може да каже дали е било на живо или на запис".

Говорител на оркестъра, цитиран от "Ню Йорк Таймс", заяви по-рано, че малко преди Бионсе да се качи на сцената, оркестърът е бил информиран, че ще звучи записът им, направен предния ден, вместо изпълнението на живо на националния химн.

"Ние не знаем защо", заяви говорителят. "Това не е защото Бионсе не може да пее. Ние всички знаем, че тя може да пее. И ние всички знаем, че оркестърът на морската пехота може да свири".

Случаят става още по-мистериозен от снимка, публикувана в Инстаграм /Instagram/, която показва Бионсе в неделя в студио с трима войници от оркестъра.

Много хора си зададоха въпроси, гледайки снимки, на които Бионсе сваля слушалките по време на изпълнението на националния химн на САЩ.

Оркестърът на морската пехота свири на живо на почти всички отделни събития, които придружаваха полагането на клетвата на Барак Обама пред обществеността в понеделник, но обикновено записва репертоара си в студио преди всяко голямо събитие като предпазна мярка.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини