Мъж от Шумен си отряза пениса до дъно, ядосал се на съседи

21-годишен мъж от Шумен се раздели с най-ценното си от яд, че съседите му си хвърлят боклука безразборно през прозорците, съобщава "24 часа".

Преди петнайсетина дни Денислав Б., който живее с баща си в общежитие за социално слаби в града, изпаднал в ярост, че от прозорците хвърчат всякакви боклуци, излязъл навън и смело с нож си отрязал пениса почти до дъно.

Хвърлил вече непотребното парче настрани, но явно се шокирал от шурналата кръв и силната болка и почнал да вика за помощ. Дежурният пазач в общежитието на ул. "Шуменска комуна" в Шумен веднага повикал линейка. Екипът на спешната помощ безуспешно търсил отрязаното достойнство на младия мъж, за да опитат да го зашият на мястото му.

Пред лекарите младият мъж дал противоречиви обяснения за необичайната си постъпка. Ту твърдял, че се вбесил на комшиите си заради боклука, ту я обяснявал с протест с неясно съдържание и неясно срещу кого. Подхвърлял и че дяволи му нашепвали какво
точно да стори.

Денислав бил приет за спешна операция в шуменската болница. Приложили му т.нар. метод за погребване на остатъка от пениса в скротума. След изграждане на пластика били възстановени само отделителните функции на органа, но възпроизводителните били безвъзвратно загубени.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини