Форд взе кръстовище на жълто, цели тойота

Фордът с разбита предница, бе казнал на средата на кръстовището

Форд се засили да вземе кръстовище на жълто, но вместо това се заби под прав ъгъл в преминаващ напреки микробус Тойота. И двете коли са сериозно разбити, пътуващата във форда майка на шофьора бе откарана в болницата, след като получила удар в главата. 

Водачът на форда, 20 годишният Валентин Ванчев, се спускал по Кърджалийска към светофара на кръстовището с ул. Белоградчик. Видял че остават малко секунди и решил да побърза. Току пред светофара обаче светнало жълто. Момъкът бил засилен, макар и с не-повече от 60 км в час, по неговите думи, и решил все пак да мине. 

„Вятър! Караше с такава скорост, че направо ме издуха от пътя“ разгневено обясни шофьорът на буса- Халил. Той минавал на зелено, откъм пресечката за хайван пазара. „Отдолу колите спряха, в дясната лента отгоре-също. Тоя обаче изскочи от средата“ нагледно изясни ситуацията бай Халил. В бусът пътувал и негов приятел, но за щастие никой от тях не пострадал. С изключение на колата, която вече „за нищо не ставала“. Във форда пък освен водача и майка му, пътувал и неговия 17 годишен брат. Момчетата бяха притеснени и заради това, че колата не била тяхна, а на вуйчо им. 

Алкохолният тест на двамата водачи бе отрицателен.

Г. Христов

Тойотата бе заседнала на входа на "Белоградчик"
Повече пострадал бе лекият автомобил
Макар щети да имаше и буса
Майката на шофьора на форда бе откарана в болница пред погледа на малкия си син
Валентин Ванчев не бе употребил алкохол
Както и шофьорът на буса
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини