Проститутка сгащи корумпирано ченге

Градът е Гоце Делчев, а случката – достойна за филмиране в Холивуд кримка. Жрица на любовта под пагон изобличи местен полицай, опитващ се да сложи ръка върху проституцията в града.Спецагентка под прикритието на проститутка се оказа тайният коз на благоевградската полиция срещу корумпираните ченгета в редиците ѝ.

Достойна за филмиране в Холивуд е историята на залавянето и изобличаването на подкупен полицай в Гоце Делчев. Тома Паскалев от доста време се занимавал със сенчест бизнес, а пагоните му осигурявали необходимата власт.От месеци той бил вербувал местна собственичка на магазин – Хатидже Ликова, която трябвало да следи и да му донася кой в квартала внася и продава цигари без бандерол, разказва „Стандарт“.

След дълго съвместно „сътрудничество“ обаче Паскалев решил да разшири бизнеса и да вземе своя пай от проституцията в Гоце Делчев.Полицаят възложил на Ликова да открие жена, която си изкарва хляба със секс за пари, като се възползвал от финансовите ѝ проблеми и изтъкнал аргумента, че ще делят натрупваните печалби.

Хатидже не се вързала и се свързала с полицията. След подаден сигнал тя се озовала на среща с инспектор Гергана Симеонова от отдела, дебнещ за корупцията под пагон.

Двете съставили план и решили да дадат на Паскалев това, което иска – проститутка.

С ролята се нагърбила специална агентка под прикритие. Тя се свързала с ченгето, а той ѝ разяснил как ще протича съвместната им работа. В град Гоце Делчев често се появявали платежоспособни гърци, които се бъркали с по 50 евро на час за секс с хубави момичета.На жрицата пък дори нямало да се налага сама да си търси клиенти – просто щяла да стои на уреченото място в някое заведение, а мераклиите сами да идват, тъй като „знаели за какво става въпрос“.Самият Паскалев пък щял да бди над сигурността ѝ и да осигурява полицейски чадър, ако се наложи.

Това се оказало първа и последна среща между двамата. Полицаят е арестуван дни по-късно, на 17 май, и обвинен в склоняване към проституция с користна цел. Той бе дисциплинарно уволнен, а процесът срещу него започва днес в Благоевградския районен съд.

Източник: bnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини