Турският Брад Пит се ожени за Мис Свят 2002

Къванч Татлъту

Красавецът Къванч Татлъту се бракува за дългогодишното си гадже - модел и бивша Мис Турция в Холандия, Азра Акън.Турският Брад Пит надяна брачния хомот. 

С този си ход Мехмед от сериала „Перла“ и Бехлюл от "Забраненият плод" потопи в отчаяние и завист десетки жени с новината, че вече принадлежи само на една.

Умопомрачително красивият 29-годишен турски актьор се ожени в Холандия за дългогодишната си приятелка Азра Акън, след като двамата ту се събираха, ту се разделяха. За Нова година двойката си направи романтично пътешествие във Венеция. Няколко месеца след това Къванч и Азра публично обявиха, че са се разделили "окончателно и завинаги".Но раздялата трая кратко, защото през април двамата пак се събраха. Според техни приятели Къванч и Азра са лудо влюбени един в друг. Булката е бивша Мис Турция и Мис Свят 2002.Младоженецът пък винаги е казвал, че не си пада по краткотрайните връзки, а в жената до себе си винаги първо търси майка си.

Със сватбата си в Холандия Къванч автоматично става и холандски гражданин, тъй като любимата му е туркиня, родена в страната на лалетата,а според законодателството там при брак автоматично съпругът или съпругата придобиват холандски паспорт.

Благодарение на това Къванч ще може да отърве войнишката служба, която в Турция е задължителна. Притежаващите чуждо гражданство турски граждани могат да откупят военната си служба.Красавецът с морски синьо-зелени очи се е изявявал на модния подиум преди да пробие в киното и да стане една от най-котираните звезди край Босфора,а още преди това е бил баскетболист. Скъсва със спорта заради травма, а баща му е този, който го навива да зареже фотомоделството и да стане актьор.

През октомври 2002 г. е избран за най-добър модел на планетата на конкурс, проведен на Хавайските острови.Снима реклами и филми, а звездата му изгрява със сериала "Перла", който го направи любимец не само в Босфора и в комшулука, но и в целия Арабски свят.

Азра Акън
Източник: bnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини