40-годишна се изтърси от камион в движение

Без опасност за живота е 40-годишна хасковлийка, след като вчера изпадна от камион в движение, съобщават от полицията. Инцидентът е станал в 14,20 часа на кръстовището на булевардите „В.Левски” и „Съединение”. Жената, пътуваща в товарен автомобил Ивеко при извършване на маневра обръщане в обратна посока, е изпаднала по време на движение през незаключената и неизправна дясна врата на колата, шофирана от 56-годишен мъж от града. Пострадалата е с фрактура на дясна лакетна става, фрактура на челюстта и натъртен гръден кош, освободена за домашно лечение с направление за черепно-лицева хирургия, без опасност за живота.

Неосигурено предимство е причина за катастрофа в Любимец, информират още от МВР Хасково. Вчера в 15,10 часа на кръстовището на улиците „Цар Симеон” и „Цар Освободител” е станала катастрофа между лек автомобил Форд Ескорт, управляван от 23-годишен хасковлия, който при наличие на пътен знак „Стоп” не е спрял и не е осигурил предимство на движещ се по път с предимство лек автомобил Фолксваген Голф с водач 42-годишен мъж от село Георги Добрево. При удара е пострадал возещ се в Голфа 73–годишен пътник от селото, който е с повърхностни наранявания по главата и в областта на гърдите.

За още една катастрофа вчера съобщават от полицията. В 19,40 часа в Харманли на първокласен път в близост до кръстовището за автогарата е станал пътен инцидент между лек автомобил Форд Ескорт, шофиран от 33-годишен харманлиец. Поради употреба на 1,57 промила алкохол и неспазване на дистанция, водачът удря движещия се пред него лек автомобил Шевролет Калос, управляван от 49-годишен мъж от града. От удара е пострадала возещата се отзад в колата 64-годишна жена, която е с контузия на главата и разкъсно-контузна рана в тилната област. Настанена в харманлийската болница без опасност за живота. Пияният водач е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини