Мъжки работи: Най-мачовската прическа!

Колкото и да не сме суетни, важно си е каква ще е косата ти, нали? Има доста причини да поддържаш косата си подстригана максимално късо с машинка (номер 1) или направо бръсната (номер 0).

Сух от банята

Кажи "Не!" на сешоарите, които ползват женорята! Знаем, че ако си бесен метъл, няма да можем лесно да те увещаем да клъцнеш величествената си грива, ама си заслужава опита – къпеш се и само след минута главата ти е напълно суха! Доста лесно, практично и мързеливо решение!

Плешо

Опадала ти е косица отпред или на темето? Голяма работа! Бжжж-бжжж и си готов! Не че трябва да се срамуваш от плешивостта – знаеш, доказано е, че плешивите мъже имат в повече от хормона тестостерон и съответно са по-добри лашкатори. Ама ако така си преценил, решението е лесно. Самият Вин Дизел беше споменал в едно интервю, че започнал да си бръсне главата от съвсем млад по една много ясна причина: "Всички мъже в рода ми рано или късно оплешивяват. Исках да остана в представите на всички като Оня-с-бръснатата-глава, а не като Оня-плешото".

Bad ass

Мацката, която искаш да забиеш, е фенка именно на типа мъже като Вин Дизел? Но проблемо! Има 2 решения, за да я зарибиш – или започваш сериозно блъскане във фитнеса, придружено от яко зоб със стероиди за година-две, или си бръснеш главата и се научаваш да гледаш лошо. Е, ако си кльощав или шкембелия, колкото и зъл поглед да овладееш, пак ще си смешен... Но във всеки вариант по-добре е да си спестиш потенето.

Огледалото

Не ти се налага да го ползваш! Да, хубаво е да не цъфнеш пред твоята благоверна (ако изобщо имаш такава) с омазана бяла яка с чуждо червило, ама самите грижи за външния ти вид ще се ограничат в това да си чист и брадата ти да не закрива въпросната бяла яка.

Шампоан, гел, ...

..., всякакви такива неща или почти ще излязат от твоя живот, или ще ограничиш използването им до минимум. Ми, да, има душ-гелове, които успешно се използват за къса коса, за какво ти е още един продукт на рафта в банята?!

Фризьор

...си си ти! Или докато свикнеш – някой/я приятел/ка! Ще се усъвършенстваш дотолкова, че ще можеш да се самоподстригваш дори насън! Ето ти още едно лесно спестяване на парички два пъти месечно.

Шапки

Стават ти всякакви! Освен в случай, че главата ти е огромна. Бейзболни, каскети, всякакви зимни – не набутваш косата си в тях и не се притесняваш, че ще прецакаш уникалната си фешънярска прическа!

Източник: men.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини