БГ Хитовете на 2012! До скъсване

2012-та година определено е годината на българската поп и хип–хоп музика! Родните песни не само намериха място в радио и тв класациите, но и ги оглавиха като оставиха зад себе си световни хитове и артисти.

Клубовете в цялата страна увеличиха рязко броя на БГ партита с родни изпълнители и това лято ВСИЧКИ говорят за БУМА на българската музика.

Музикалното риалити X Factor стана един от генераторите на този бум с намирането на нови и талантливи лица. На сцената нахлу свежа вълна от изпълнители, а песните им бързо се превърнаха в предпочитани мелодии сред феновете.

Вирджиния Рекърдс с подкрепата на БГ радио и Сити радио и телевизия събраха на едно място някои от най-актуалните БГ хитове от новите лица на българската музика и любими утвърдени поп и хип-хоп звезди в „BG Хитове До Скъсване”. Колекцията предлага 18 яки парти хитове, с които ще танцувате през цялото време. „BG Хитове До Скъсване” се открива от абсолютния хит сингъл на победителя от X Factor  - Рафи, който накара феновете да броят „4321”, Дийп Зоун с нова вокалистка и БГ песен #1 в клубовете – „I Love My DJ” ; Ангел и Моисей, които не спират да питат „Кой Ден Станахме?” ; поп звездата Мария Илиева и супер денс парчето „I Like” ; 100 KILA & Лора Караджова с една от големите сензации на лято 2012 – песента „Цяла Нощ”, Криско с размазващото парче, което може да се чуе и види отвсякъде - „Почивни Дни”; симпатичният „международен” дует Играта и Лео с „Айде на Морето”, последван от Криста и новата й песен „За Теб”. Продължаваме на хип хоп вълна с триото Touch Down и актуалният им хит „Imma Model” със специалното участие на Сани Алекса от X Factor. Певицата представя в компилацията „BG Хитове До Скъсване” и пилотната си песен „В този клуб”, подкрепена от римите на Бобо. Тук са още: Поли Генова в реге ритъма на „Солени Дни”, Кристо с участието на Лора Караджова и парчето „Оставам Тук”, БГ тийн идолът Богомил с дебютния си сингъл „Спри”, певица №1 за 2011-та от последните награди на БГ радио: Рут с парчето „Нищо друго” с участието на SouthWick, една от иконите на българската поп музика – Ирина Флорин с последния си сингъл „Градска колекция” и бой бандата Voice Of Boys с първата си авторска песен след тв шоуто - „Само Твоите Сълзи”. Компилацията завършва рок героят Тома с парчето „Сам на света” с участието на Били Хлапето.

БГ Хитове до скъсване – съдържание

(ICPN #: 3800225870405):

1.         Рафи                                                    4321 

2.         Deep Zone Project                                 I Love My DJ

3.         Ангел & Моисей feat. Криско                Кой Ден Станахме?

4.         Мария Илиева                                       I Like 

5.         100 KILA feat. Лора Караджова             Цяла нощ

6.         Криско                                                  Почивни Дни

7.         Играта и Лео                                        Айде на морето

8.         Криста                                                  За Теб

9.         Touch Down feat. Сани Алекса               Imma Model

10.       Богомил                                                Спри

11.       Кристо feat . Лора Караджова              Оставам Тук

12.       Сани Алекса                                         В този клуб

13.       Поли Генова                                         Солени Дни

14.       Криско                                                  Разрешена любов

15.       Рут Колева feat. SouthWick                   Нищо друго

16.       Ирина Флорин                                       Градска колекция (Radio Remix 2012)

17.       Voice of Boys                                         Само Твоите Сълзи

18.       Тома & група feat. Били Хлапето           Сам На Света

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини