Арестуваха Криско с КОКАИН!

Арестуваха Криско! Известният рапър прекара безсънна нощ в ареста, в компанията на проститутки и клошари, след като бе заловен от полицията за притежание на кокаин. Униформените прибраха музиканта в участъка, където цяла нощ бяха принудени да търпят хленченето му, че дрогата не е негова, а той е твърде известен, за да прекара нощта в ареста.

Известният рапър се оказа поредната знаменитост, която е жертва на дрогата. Музикантът прекара кошмарна нощ в полицейския участък, след като бе хванат с дрогата, твърдят от "Всеки ден".

Униформените от Второ РПУ задържаха музиканта, след като го видели да общува с известен дилър на Централна гара в София. Криско предизвикал подозренията им, след като разменил няколко думи с трафиканта. А при обиска, у него било открито известно количество дрога.

Пред полицията рапърът твърдял, че дрогата не е негова, а той е твърде известен, за да бъде арестуван. Пазителите на реда обаче не се трогнали от излиянията на певеца и го пратили да прави компания на проститутките и клошарите в ареста.

Престоят на Криско в полицейския участък също не бил особено приятен. Най-вече за униформените. Цяла нощ музикантът тормозил дежурния полицай с хленчене и оплаквания. Певецът непрекъснато се жалвал, че съкилийниците му искат да го ограбят или пребият.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини