Охранител и минувач се сбиха на автогарата

Мелето бе кратко, но свирепо

40-годишният Иван Георгиев отнесе здрав тупаник от възрастния пазач на бариерата на входа на автогарата в Хасково днес. Причина за мелето бе, че Георгиев се опита да премине с велосипеда си през бариерата, на която имаше надпис „Пешеходци, не преминавайте през автобусната площадка - опасно е!“. Спътник на мъжа издърпа бариерата и Георгиев премина с колелото си. Точно в това време към него се втурна възрастният пазач Любомир Чепилов и му заби един юмрук в лицето. Последва меле, но двамата в крайна сметка бяха разтървани. На земята останаха да се търкалят счупените слънчеви очила на Иван Георгиев, а видът им предизвика яростта му.

„Защо посягаш да биеш! Счупи ми очилата. 20 лева струват, кой ще ми ги плати сега“, крещеше мъжът.

„А ти защо минаваш от оттам, като виждаш, че е забранено? Ако счупиш бариерата, трябва аз да я плащам“, отвърна невъзмутимо Чепилов.

„Ще те те причакам да ти свърши смяната и ще те смеля“, закани се Георгиев. „Плащай ми очилата, да не се разправяме повече“, допълни той.

На мястото пристигна и служебен автомобил на охранителната фирма. Шефовете разпитаха за инцидента и обещаха да накажат служителя си, ако се установи, че превишил правата си. Но наблегнаха дебело на факта, че Георгиев безцеремонно е нарушил забраната за преминаване през плаца на автогарата.

Разправията започна в 10.30 часа и продължи докъм 11 ч. Минути преди 11 до бариерата пристигна и патрулка. Униформените вкараха и двамата участници в мелето в кабинката за охраната и ги накараха да пишат обяснения по случая.

Екипът на Haskovo.net пристигна на автогарата, за да провери охраната във връзка със снощния терористичен атентат на летището в Бургас. Полиция обаче не забелязахме никъде. Униформени пристигнаха едва след махленското меле на бариерата.

Тодор Кръшков

На място пристигна и патрулка
Иван Георгиев (вляво), Любомир Чепилов (седналият) и шеф от охранителната фирма се препират кой е прав
Полицейското присъствие на автогарата в Хасково днес се свеждаше до разследване на мелето до бариерата
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини