Адел ще роди първото си дете след 2 месеца

Изпълнителката е бременна в седмия месец от приятеля си Саймън Конеки, но крие корема си като избягва да попада често в светлините на прожекторите и носи широки дрехи. Близък до певицата източник заяви, че Адел и Саймън искали да запазят щастливата новина в тайна възможно най-дълго, за да избегнат вниманието.

"Адел почти не е излизала от къщи в последните месеци. Тя престана да спортува преди няколко месеца и от тогава цялото й внимание е насочено към бебето", разкри близък до звездата източник пред сп. "Хийт". Приятели на 36-годишния Саймън, който има петгодишна дъщеря от предишен брак, и на 24-годишната Адел разкриха, че те искали да имат деца още в началото на връзката си миналата година. "Семейството е много важно за тях и те говорят за деца и за брак, още откакто се запознаха през септември. Мисля, че Адел е изненадана колко бързо се случи всичко", разкрива запознат източник пред сп. "LOOK".

От известно време се носят слухове, че двамата са се оженили тайно, след като Саймън беше забелязан да носи нещо като халка на церемонията по раздаването на наградите Айвър Новело по-рано тази година.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини