Изчезна българката с най-големите цици в Европа

Варненската полиция издирва сексбомбата Анита Мейзер, която е известна с това, че има най-големия бюст в Европа и беше протеже на Киро Скалата.

За последно дамата била забелязана в заведение в центъра на Морската столица и оттогава следите й се губят безследно, пише "Всеки ден". Според запознати, тя най-вероятно е отвлечена от съпруга й Николай Димов.

Според мълвата Анита имала намерение да си наеме охрана, защото се страхувала за живота си. Двамата се оженили миналата година - на 1 януари в 11,11 ч, защото нумеролози им предсказали, че това ще им донесе щастлив семеен живот. Тогава напомпаната гърла завела новия си съпруг да се оженят на брега на океана в Лас Вегас. Николай е варненски състезател и инструктор по културизъм и фитнес инструктор. След развода с американския си мъж, Анита взема няколко заведения в щатите. Тя обаче предпочита да се прибере в родната Варна, където се опитва да се прави на певица, като не пропуска да се снима на корицата на мъжката библия "Плейбой". Новият й любим обаче започнал да я ревнува и после забранил Анита да пее и да се показва. Той дори поискал да свали силикона, за да не я заглеждат. Напоследък Николай започнал да й внушава, че се страхува да не я отвлекат, но той щял да плати откупа. За всеки случай обаче посъветвал Анита да продаде един от апартаментите си, за да има той скатани пари за такъв случай. Когато едрогърдата варненка отказала да му подпише, Николай побеснял и започнал да я заплашва, че ще убие нея и дъщеря му и ще й вземе всичко. Силиконовата гърла се счита за една от най-богатата варненка. Кара огромен линкълн, притежава луксозно жилище срещу резиденция "Евксиноград" и други недвижими имоти, пише още изданието.

Николай е описан като брутален и опасен, неведнъж се е замесвал в незаконни дела. Въртял се до хора занимаващи се с проституция, наркотици и крадени коли, допълват от вестника. Затова нейни познати смятат, че именно Николай е организирал отвличането, за да прибере парите й.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини