Издигат средновековен замък за концерта на Lady Gaga в София

На сцената на концерта на Lady Gaga в София ще бъде издигнат цял средновековен замък. Точно тук ще се развие най-горещото музикално събитие в България, разкриват от София Мюзик Ентърпрасис.

Шоуто на мега звездата със сигурност ще впечатли дори и най-дръзките фенове. Преди няколко години Lady Gaga дебютира на музикалната сцена в Австралия като подгряващ изпълнител на турнето на Pussycat Dolls. Още тогава тя дава да се разбере, че това ще е новото лице на попа. Днес Гага вече се е превърнала в икона, която не спира да зашеметява и шокира публиката с дръзката си визия, екстравагантни тоалети и автентичен глас.

В момента световното турне на кралицата на провокациите "The Born This Way Ball" се вихри в Австралия. В Австралия, Гага открива концерта си с песента "Highway Unicorn", яхнала огромен бял кон. Само няколко минути по-късно ритъмът на музиката се ускорява и тя се преражда на сцената. Симулирайки излизане от утроба, Lady Gaga повежда цялата наелекризирана публика на едно спиращо дъха пътешествие с ударното парче "Born This Way". И това е само старта на дългата два часа и половина невиждана визуална екстраваганца.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини