Хулио отново разтопи сърцата на София

Хулио Иглесиас отново събра българските си почитатели, за да стопли душите им с най-големите си романтични хитове, предаде БГНЕС.

Пета среща с публиката, но жаждата на българските почитатели за чувствена музика не е е утолена. Нежните половинки доминираха средфеновете на изпълнителя , дошла в зала Арена Армеец да се заредтя с магнетизма на испанеца.

Неуморният Хулио изпя песните от най-новия си двоен албум "Julio Iglesias 1", както и най-големите хитове от началото на своята кариера, слушани от няколко поколения.

Концертът на българска сцена е част от световното турне на изпълнителя, но шоуто доказа думите му, че България има специално място в сърцето на латино звездата. И българската публика определено се отблагодарява с нестихващия си интерес към него години наред.

Хулио Иглесиас вече 44 години се радва на блестяща кариера и за този период е постигнал впечатляващи рекорди: вписан е в Книгата на Рекордите на Гинес за своите 80 издадени албума на 20 езика; над 300 милиона продадени копия от албуми; над 2600 платинени и златни плочи; над 5000 концерта в 500 града по света; над 60 милиона зрители на всички континенти. Той е отличен с "Грами" през 1988 година, а през 1989 година получава собствена звезда в Холивудската алея на славата.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини