Хотел-вулкан изригва вода

Може да си резервирате стая и да поживеете във вътрешността на вулкана. Макар че може да ви заприлича на къща на хобит или на огромен термитник, този хотел претендира да дава подобно преживяване. От "кратера" обаче блика вода, не разтопена лава.

Освен чудния старовремски облик на хотела "Вълшебна планина" (Magic Mountain Lodge) има и други чудесии в Huilo Huilo. Древните на вид врати и прозорци, както и нестабилните дървени стъпала по кито се влиза в стаите са в унисон с дивотата на природния резерват в района на Лос Риос от Чили. Та най-чудното в цялата работа е, че Huilo Huilo е частен природен резерват. За лукса и екстрите в стаите няма да споменаваме, освен, че ги има. Стаите са само 9 и носят имената на птици, обитаващи района. Прозорците гледат към гъстата дива гора и кипящия в нея живот, така че могат да се видят тукани, игуани, пуми и гущери щъкащи наоколо.

До хотела всъщност има истински вулкан - Аренал. Горещи вани, направени от огромни стволове, с изглед към гората, са основна туристическа атракция във "Вълшебната планина". Може да правите конни разходки или да карате ски през зимата, рафтинг или мини голф, или спа процедури. Хотелът е четиризвезден, а цената - от 250 до 400 USD за нощувка.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини