Нов трус днес удари точно по Община Перник

Американският сайт QUAKES публикува координатите на епицентъра на последния трус от днес в 14:41 ч. Трусът е бил с магнитуд 3,3 по скалата на Рихтер и беше усетен силно на територията на цялата община.

Дали ви се струва майтап или не, но на картата на сайта координатите на епицентъра на труса съвпадат с координатите на сградата на Община Перник. И това е самата истина! Ако искате да проверите фактите - просто кликнете тук.

На фона на затихващите афтър-шокове от големия трус вчера - би било редно да започнем и плахо да се усмихваме.

Аз лично предполагам, че Господ ни дава знак! Господ сигурно се опитва да ни каже, че като не можем сами да си подредим собствената къщичката като все ни купуват калпави политици - с тази работа ще се заеме самият ТОЙ!

А може би това е НЕГОВОТО признание за посещението снощи на нашият Министър-председател? Нали самият Бойко многократно признава, че само Господ му е началник? От 14:41:09 ч. днес можем да кажем, че това е ФАКТ!

Може пък греховете на Общината да са станали толкова големи, че, Господ най-сетне да е решил да сложи край на мъките ни? Как иначе да си обясним подобен удар, нанесен с такава прецизна точност?

Може пък Господ само да намеква за нечии килограми. Може би намеква, че е крайно време някои управници да се сложат на диета, че иначе предизвикват земетресения по работните си места. То добре е, че за баланс има доста свръх-килограми и по Парламент, и по Правителство, а и всеки ден по улицата. Не, сигурно ТОЙ не намеква за нечии свръх-килограми...

Та това е. Пак се прочухме. НАЧАЛНИКА удари пернишката Община. Беше ли достатъчно силно??...

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини