Глобиха абитуриент, излязъл през прозореца на автомобил

Засилено полицейско присъствие беше осигурено вчера при изпращането на дванадесетокласниците в областта.   Във всички училища беше осигурено присъствие на униформени полицаи, които следяха за недопускане на инциденти и нормално протичане на тържествата.

Служители от „Пътна полиция” осъществяваха стриктен контрол на правилата за движение и недопускане на пътнотранспортни произшествия. Активно се използваха възможностите на мобилните камери, нарушенията от които ще бъдат обработени и изпратени до дни. 18-годишен младеж от Перник е санкциониран като пътник в автомобил. Зрелостникът се возел в „Мерцедес” на предната седалка и в центъра на областния град излязъл почти с цялото тяло през прозореца на предната врата. Глобата за такова нарушение е 50 лева. Още два акта за шофиране на автомобили след употреба на алкохол са съставени вчера. При единият е започнато бързо производство, тъй като шофьорът е бил с алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Отново призоваваме абитуриентите, родителите  и учителите, за спазване на правилата за движение и недопускане на инциденти и произшествия по време на честванията.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини