Викат фалшивата "Мис България" на разпит в полицията!

Злополучната "Мис България за един ден" Ина Манчева ще бъде привикана на разпит в полицията, научи "ШОУ". Това ще се наложи след като организаторите на конкурса отнеха титлата й и сезираха ГДБОП заради манипулирания компютърен вот в нейна полза, който я изстреля на върха. Освен нея, ще бъдат разпитани и близките и роднините й.

Отново пари са мотив за мръсните игри и интригата, която отне короната на Ина Манчева и я поднесе на тепсия в ръцете на конкурентката й Габриела Василева, коментират в модните среди. Над 40 000 лв. е сумарната стойност на наградите, които прибира "Мис България". Победителката печели личен автомобил, гарантиран договор и още куп други бонуси за успеха си. Така че този, който е извършил измамата, определено е знаел защо го прави. На такова мнение са и организатори, и зрители на скандалния конкурс.

За първи път в историята му титлата е отнета!

17-годишната Ина Манчева се прости с короната си, след като организаторите разкриха, че вотът на публиката е манипулиран. Оказа се, че разликата между Ина и новата "Мис България" Габриела Василева, е само една точка.

Според информацията гласовете за Манчева идват от... Пакистан - 64 %, от, от Бразилия - 3 %, от Индонезия - 2 %, от САЩ - 2 %, от Русия - 1 %, от Индия - 1 %, други - 9 %. От България за нея са отчетени едва 18 %! Става ясно от пръв поглед, че само под една пета от нейните гласове са български?! При някои от адресите, от които е гласувано в класацията, пък се случват странни несъответствия. Например - при гласувано от Индия се вижда гласувано от Индонезия, при глас от Корея, излиза Пакистан или Тайланд.

Твърдението, че близък на прогонената "Мис България" Ина Манчева е хакнал конкурса пък изкристализира след проверка, която лично са направили организаторите на конкурса. "Въпросният роднина хакнал резултатите в нейна полза, но не и с нейно знание", пояснява Вили Сечкова. Със сигурност се знае, че близкият на Ина е успял да обърне данните с IP адреси от Азия и сега вече думата има полицията.

Очаква се скоро да стане ясен този, който успя се изгаври с цяла България!

Причините за скандала обаче са много по-дълбоки от привидното. Упорито си проправя път информацията, че цяла седмица преди финала короната била обещана на... повече от едно момиче. Пловдивчанката Паула Коленцова например до последно била сочена за победителка в надпреварата. Русата красавица била убедена, че ще спечели, но сметките й се оказали грешни. Според мълвата спокойствието на младата дама идвало от пловдивски бизнесмен, който се застъпил за нея, обещавайки спонсорство за конкурса.

Спекулациите за скандалната ситуация тепърва набират скорост. Мнозина се захванаха за възрастта на предишната "Мис" Ина Манчева, която била "само на 17" и за такава слава й е още много рано. Припомняме, че самата Жени Калканджиева още в началото на конкурса изрази мнение, че детронираната победителка има "прекалено детско излъчване", за да стане "Мис България".

Самата Ина Манчева все още не може да побере истината в съзнанието си. Единственото, което успя да сподели след изненадващия развой на събития бе: "В шок съм. Не мога да повярвам. Изгавриха се с мен. Това, което се случи, просто не беше честно. Не може така да ме разиграват. Не знам какво повече да кажа, не искам да коментирам."

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини